• Over Ons
  • over ons2

'Wij zijn een compact en flexibel bureau'

De mensen bij Fijne zijn ervaren en deskundig. Wij denken creatief in concepten en realistische campagnes en zijn bevlogen in alles wat we doen, want er zijn veel manieren om uw doelgroep te bereiken. Van de oude vertrouwde printmedia en Direct Marketing tot de nieuwste online toepassingen. Gepassioneerd als we zijn door communicatie, houden wij de vinger aan de pols vanuit ons vakgebied. Onze specialisten kennen niet alleen alle bekende knepen van het vak, ze storten zich ook vol overgave op de nieuwste trends en inzichten.

Ons kernteam werkt met gespecialiseerde netwerkpartners bestaande uit strategen, art directors, designers, creatieve communicatie adviseurs, marktonderzoekers, interaction designers, web programmeurs, media deskundigen, fotografen en copywriters.

We gaan altijd voor doelgericht communiceren en geloven in helderheid en duidelijkheid in de relatie met onze klanten. Voor hen zijn wij graag de gedegen en betrouwbare sparringpartner voor al hun vragen op communicatiegebied.

Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank